Tjänster

Våra tjänster

CTC´s projektsupport – rådgivning från projektering till driftsättning.
Beratung_Icon_500x500

01.

Konsultation och insamling av projektkrav
2

02.

Skapande av individuella system och styrkoncept​
6

03.

Hjälp med framtagning av specifikationer​
Umsetzung_Icon_500x500

04.

Övervakning av teknisk implementering​
IBN_neu_Icon_500x500

05.

Driftsättning​
Wartung_Monitoring_neu_Icon_500x500

06.

Service och underhåll​
Individuell och omfattande projektsupport

Det är mycket viktigt för oss att ditt byggnadsprojekt  blir framgångsrikt. Därför erbjuder vi dig individuell rådgivning ända från start. Vi erbjuder hjälp under projektets alla faser, till och med under pågående drift. Våra experter finns alltid tillgängliga att dela med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Integrerad utveckling av konceptet

Vi utvecklar det idealiska systemkonceptet utifrån projektkraven. Baserat på dina värme- och kylbehov ger vi dig råd om det optimala värmekonceptet och värme-pumpen, samt tar fram ett flödesschema och lämpligt styrkoncept. Då använder du vår expertis på bästa möjliga sätt.

Många års erfarenhet

Vi stödjer dig i genomförandefasen baserat på många års erfarenhet och kunnande inom stora system och projekt. Vi har dessutom ett nära samarbete med installationsföretag. På så sätt kan vi garantera en smidig och framgångsrik teknisk implementering av ditt planerade projekt.

BIM-filer

Vi har BIM-filer anpassade för projektering med all nödvändig data i en och samma fil tillgängliga för nedladdning, smart paketerade för smidig hantering.

Du hittar alla våra BIM-filer under fliken Nedladdning.

CTC Service

Alltid på plats – även efter installation
Hand_knopf
Driftsättningstjänst

Servicepersonal utsedd av CTC kontrollerar det nya systemet, för att se till att de har installerats korrekt, och att de sedan driftsätts. Initial driftsättning av alla system loggas och dokumenteras.

Laptop
Konfigurationstjänst

Systeminställningar för alla CTC´s system konfigureras och anpassas individuellt. Detta gör att ditt system uppnår högsta möjliga effektivitet.

Wartung
Underhållspaket

Vårt unika underhållserbjudande säkerställer att alla system uppfyller de senaste standarderna. Du kan teckna underhållsavtal med fasta villkor för speciella omständigheter.

fernwartung_1
Fjärrunderhåll

Anläggningen kan övervakas löpande via internet och fel rapporteras automatiskt till servicepersonalen. Systemets funktioner upprätthålls och optimeras efter behov.

En trygg investering!

När du investerar i en värmepump från CTC Professional kan du vara trygg i att du installerar en av marknadens mest pålitliga och långlivade värmepumpar. CTC Professional står för trygghet, kvalitet och hållbarhet!

Läs om våra garantivillkor i pdf:en här bredvid.

Garantivillkor

KONTAKTA OSS

Vår nya fastighetsavdelning – med lång erfarenhet av installation av värmepumpar – är specialiserad på lösningar till större fastigheter. Vårt stora utbud av värmepumpar gör att vi har lösningar för dom flesta typer av fastigheter och projekt.

Kontakta oss för mer information eller rådgivning.